Scharen laten slijpen op locatie

Uw kappersscharen snel weer scherp!

Het gebruik van de juiste schaar met de juiste eigenschappen en de juiste maat is voor iedere kapper van essentieel belang. Waarschijnlijk heeft u als kapper de nodige tijd en moeite gestoken in het kiezen van de juiste schaar.

 

Vaak is een kappersschaar op maat bovendien kostbaar. De juiste schaar ontziet u namelijk in ergonomisch opzicht. Zo kunt u uw werk beter en prettiger blijven uitvoeren. U kunt nu uw scharen door ons laten slijpen op locatie.

 

Schaarscherp.nl heeft veel affiniteit met het kappersvak en weet uit ervaring dat de meeste kappers ervoor kiezen om hun scharen gemiddeld 2 tot 3 keer per jaar te laten slijpen. Dat is verstandig. Een goed functionerende schaar zorgt voor minimale belasting van uw hand- en armgewrichten. Is uw schaar bot dan belemmert dat u tijdens het knippen.

 

Doordat u uw schaar door ons kunt laten slijpen op locatie, hoeft u uw kapperstools nu geen moment meer te missen. Dat biedt gemak en zekerheid.

Het gemak van scharen laten slijpen op locatie!

Waarschijnlijk maakt u als kapper gebruik van meerdere professionele scharen voor het uitvoeren van verschillende knipstijlen. Stuk voor stuk hangt er een flink prijskaartje aan iedere afzonderlijke schaar.  Of u nu effileerscharen, coupescharen, slice-scharen of kartelrandscharen wilt laten slijpen, u kunt er bij ons mee terecht. Onze service is erop gericht om ieder type schaar op locatie voor u te kunnen slijpen.

 

Daardoor hoeft u uw scharen niet te verpakken en op te sturen en hoeft u niet bang te zijn dat ze kwijt raken. Dat biedt u dus gemak. Wij slijpen de schaar terwijl u wacht of gewoon doorwerkt. Naarmate u meer scharen laat slijpen gaat de prijs per schaar bij ons omlaag. Zeg nu eerlijk: scharen slijpen op locatie, dat is toch ideaal!

 

Meld u nu nog direct aan

Laat iedere schaar simpelweg slijpen op locatie. Meld u nu direct aan met behulp van onze planning.

Het kan  voorkomen dat we al in je regio geweest zijn en dat het dan nog even duurt voor we weer langskomen.

In zulke gevallen of bij spoed, biedt Schaarscherp.nl je de mogelijkheid om je kappersscharen aan ons toe te sturen.

Meld je aan !

Meld je aan voor de mobiele slijpservice en profiteer van onze vlijmscherpe korting!
Maak vandaag nog een afspraak!