Over ons

Klaar terwijl je wacht

De service van Schaarscherp zorgt dat je als wij op locatie bij je zijn snel weer aan de slag kan!

Geen verzendkosten

Aangezien we op locatie komen bij je heb je niet meer te maken met verzendkosten en risico's van transport.

Je hoeft jouw scharen geheel niet te missen

Wij hebben altijd een etui met kappersscharen bij ons zodat je niet stil hoeft te zitten terwijl wij jouw scharen slijpen.

Collection of scissors isolated on white background

Waarom Schaarscherp?

Schaarscherp, een onderdeel van BMM Slijpservice, heeft ruim 25 jaar ervaring in het slijpen van alle voorkomende merken en type kappersscharen.

Kappersscharen moeten scherp blijven

Deze kappersscharen zijn jouw gereedschap waar je dagelijks mee werkt. Gemiddeld dient een schaar, afhankelijk van het aantal knipuren, één tot twee keer per jaar te worden geslepen en gecontroleerd. Hiermee wordt de levensduur van de schaar significant verlengd. Een kappersschaar is kostbaar en dient daarom zorgvuldig te worden behandeld.

Botte scharen zijn met onze dienst verleden tijd!

Een scherpe schaar voorkomt klachten aan pezen en gewrichten, dus het goed onderhouden van een kappersschaar is ten zeerste aan te raden.

Dé mobiele service voor kappersscharen

Er zijn meerdere partijen waar je jouw kappersscharen naar toe kunt sturen. Maar Schaarscherp komt naar je toe! We hebben onze dienst zo ingericht dat je je op kunt geven op de locaties die wij in de toekomst gaat bezoeken. Op die manier kun je zelf een moment plannen waar wij op locatie kunnen langskomen.

 

Een groot voordeel hiervan is dat je hierdoor je kappersscharen maar kort kwijt bent. Maar Schaarscherp gaat nog een stap verder; wij hebben namelijk een etui kappersscharen bij ons, welke je kunt gebruiken terwijl wij jouw scharen aan het slijpen zijn.

Kappersscharen opsturen kan nog steeds!

Indien we nog geen planning hebben om in jouw regio langs te komen dan is het opsturen van je kappersscharen natuurlijk nog steeds mogelijk. Je kunt jouw scharen opsturen en wij zorgen er voor dat deze geslepen, binnen 3-4 werkdagen weer bij jouw terug zijn.

Kortom; Schaarscherp is dé mobiele slijpservice voor alle kappersscharen!

Meld je aan !

Meld je aan voor de mobiele slijpservice en profiteer van onze vlijmscherpe korting!
Maak vandaag nog een afspraak!