Mobiele slijpservice scharen

Dé mobiele slijpservice voor alle kappersscharen!

Voor iedere kapper is de schaar die tijdens het knippen wordt gebruikt bijna van levensbelang. Aan het selecteren van het juiste assortiment kappersscharen heeft u waarschijnlijk veel tijd en geld besteed.

 

Kappersscharen scherp houden

 

Een goede en scherpe schaar werkt prettig en gemakkelijk en belast u als kapper minder in ergonomische zin. Onze mobiele slijpservice voor scharen vergemakkelijkt het optimale gebruik van uw scharen nog verder. De meeste kappers kiezen ervoor om hun scharen gemiddeld 2 keer per jaar te laten slijpen. Dat is verstandig want daardoor wordt de levensduur van de schaar aanzienlijk verlengd.

 

Bovendien waarborgt dit dat uw hand- en armgewrichten niet onnodig worden belast. Een botte schaar kan funest zijn. Wij bieden een mobiele slijpservice voor scharen aan. Op die manier hoeft u uw kappersscharen vrijwel geen moment te missen.

Schaarscherp Mobiele Slijpservice

Waarom voor de mobiele slijpservice gaan?

Als kapper maakt u gebruik van diverse kostbare scharen. Zowel voor effileerscharen (uitdunscharen), coupescharen, scharen om mee te slicen en scharen met een kartelrand kunt u bij ons terecht.

Onze slijpservice is er voor elk type schaar. Onze mobiele slijpservice voor scharen biedt u de volgende voordelen:

 

• U hoeft de scharen niet op te sturen. U zult ze dus niet missen en hoeft niet bang te zijn dat ze kwijt raken;
• Scharen worden geslepen terwijl u wacht. U hoeft uw werk wellicht niet eens te onderbreken;
• U heeft geen verzendkosten;
• Kwantumkorting naarmate u meer scharen laat slijpen;
• U kunt met al u scharen bij ons terecht.

 

Een goed geslepen kappersschaar voorkomt klachten aan pezen en gewrichten en zorgt ervoor dat u uw werkzaamheden als kapper prettig kunt blijven uitvoeren.

Schaarscherp.nl beschikt over ruime ervaring ten aanzien van het slijpen van scharen van allerlei typen, van allerlei merken en in allerlei prijsklassen.

 

Wij begrijpen wat een kapper nodig heeft om zijn of haar werk goed te kunnen blijven doen. Daarom zijn we met onze mobiele slijpservice voor scharen gestart.
Onze mobiele werkplaats is volledig uitgerust om een optimale slijpservice t.b.v. uw schaar te kunnen uitvoeren. 

Meld je aan !

Meld je aan voor de mobiele slijpservice en profiteer van onze vlijmscherpe korting!
Maak vandaag nog een afspraak!