Botte scharen laten slijpen

Slijpen botte scharen

Bent u kapper maar merkt u dat het knippen u de laatste tijd lastiger begint af te gaan? Goed onderhoud van uw scharen is erg belangrijk. Botte scharen kunnen er namelijk voor zorgen dat uw gewrichten in armen en vingers onnodig worden belast. Op den duur kunt u daardoor klachten ontwikkelen en soms moet u het kappersvak zelfs tijdelijk neerleggen.

 

Dat wilt u niet, het is immers uw broodwinning. Laat daarom uw botte scharen slijpen via onze mobiele slijpservice.

 

Wanneer u besluit om een botte schaar te laten slijpen dan heeft u de mogelijkheid om bij ons langs te komen en de scharen naar ons toe te zenden. Botte scharen laten slijpen kan echter ook nog eenvoudiger plaatsvinden, namelijk direct bij u in de salon.

Hairstylist making men's haircut to an attractive man.
Collection of scissors isolated on white background

Botte scharen slijpen op locatie

Veel kappers zijn aan hun scharen gehecht alsof het hun eigen kinderen zijn. Dat is begrijpelijk want de zoektocht naar de juiste schaar kan intensief zijn.

 

Er wordt door kappers aan dit selectieproces veel tijd en geld gespendeerd en dat is terecht. Met een goede schaar knipt u sneller en prettiger en wordt de fysieke weerstand beperkt.

 

Vandaar dat veel kappers hun scharen liever niet uit het oog verliezen. Door ons iedere botte schaar in uw assortiment direct op locatie te laten slijpen, hoeft u geen moment afstand te doen van uw scharen. Klaar terwijl u wacht. In sommige gevallen kunt u wellicht zelfs doorwerken. Zo levert u ook nog eens geen omzet in.

Meld u nu direct aan middels onze agenda!

Kappers wachten vaak langer dan noodzakelijk met het laten slijpen van hun botte scharen. Soms doet zich de gelegenheid niet voor om de scharen een tijdje kwijt te zijn. Men wil de vaste klandizie immers ook niet teleurstellen. Laat daarom uw botte schaar slijpen door onze mobiele service.

Dat biedt u een hoop gemak!

 

Maak direct een afspraak en wij komen bij u langs.

Meld je aan !

Meld je aan voor de mobiele slijpservice en profiteer van onze vlijmscherpe korting!
Maak vandaag nog een afspraak!